Makednos Hotel

Nikiti, Sitonija

Opis destinacije

Sitonija nazivaju još i „parkom Halkidikija“. Idealno je mesto za one koji na odmoru priželjkuju vrhunski smeštaj u okruženju nedirnute prirode. Peščane plaže, mali zalivi i svežina borovih šuma je ono što ovde posebno privlači turiste.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel se nalazi na 2 km od Nikitija. Objekat je kompletno renoviran 2010. godine. Sastoji se od glavne zgrade u kojoj su recepcija i restoran i dve zgrade u kojima su sobe.

Plaža:
Na 60 m od prelepe plaže Akti Koviu. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju. Na plaži postoji i bar (uz doplatu).

Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju recepcija, bankomat, WI FI internet u zajedničkim prostorijama, parking, restoran, A la carte restoran, bazen, bazen za decu, ležaljke i suncobrani pored bazena i na plaži (bespaltno za goste hotela), bar na bazenu, bar na plaži, igralište za decu.

Sobe:
Hotel poseduje 32 smeštajne jedinice koje sadrže: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klima uređaj, TV, telefon, mali frižider, krevetac (na upit, bez doplate) i terasu ili balkon.
Standard soba površine oko 20 m², sa francuskim ležajem i sofom, namenjena za 2-3 osobe.
Standard soba kreveti na sprat površine oko 20 m², sa francuskim ležajem i krevetima na sprat, namenjena za 2-4 osobe.

Usluga: 
Usluga je noćenje sa doručkom ili polupansion, doručak je kontinentalni, služi se po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:
http://www.hotelmakednos.gr/ 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB