Lilly Ann Village

Nikiti, Sitonija

Opis destinacije

Sitonija nazivaju još i „parkom Halkidikija“. Idealno je mesto za one koji na odmoru priželjkuju vrhunski smeštaj u okruženju nedirnute prirode. Peščane plaže, mali zalivi i svežina borovih šuma je ono što ovde posebno privlači turiste.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel Lily Ann Village se nalazi oko 500m od centra mesta Nikiti,  oko 20 km od Neos Marmarasa, a od Soluna je udaljen  oko 80 kilometara.

Plaža:
Hotel je udaljen oko 400m od peščane plaže. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju.

Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju recepcija, lobi, restoran, bazen, dečiji bazen, bar kod bazena, ležaljke i suncobrani kod bazena, WI FI u javnim delovima hotela, menjačnica, sef na recepciji (uz doplatu), parking.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 40 smeštajnih jedinica od toga 24 standard sobe i 16 porodičnih soba. Sve sobe sadrže kupatilo, fen, klima uređaj , SAT TV, mali frižider, krevetac (na upit, uz doplatu na licu mesta), balkon ili terasu.
Standard sobe površine oko 20m², namenjene za smeštaj 2-3 osobe, sadrže francuski ili dva standard ležaja i dodatni ležaj. Mogu biti sa pogledom na bazen ili vrt.
Porodične sobe površine oko 28m², namenjene za smeštaj 2-4 osobe , sastoje se iz dve sobe koje nisu odvojene vratima (u jednoj se nalaze 2 standardna ležaja ili francuski ležaj a u drugoj kreveti na sprat ili sofe).Mogu biti sa pogledom na bazen ili vrt.

Usluga:  
Polupansion. Doručak i večera se služe po principu švedskog stola.

Kontakt:
http://www.acrotel.gr/hotel/lily-ann-village/

Napomena: 
Hotel sa odličnim odnosom cene i kvaliteta, predstavlja idealan izbor za porodice sa decom i sve one koji žele da svoj godišnji odmor provedu u jednom od napoznatijih letovališta.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB