Liberty Signa Hotel

Fetije, Turska

Opis destinacije

Fetije, popularno letovalište, nalazi se južno od Mamarisa u predivnoj borovoj šumi sa izlazom na jednu od najlepših plaža Turske – Oludeniz, plava laguna, zvanično najlepša i najslikanija plaža ovog dela Mediterana. Aerodrom Dalaman je udaljen 60km. Blizu grada se nalaze ostaci tvrđave koju su izgradili vitezovi sa Rodosa (15. vek). Noćni život, kao i u većini turskih primorskih gradova, pruža dobre mogućnosti za zabavu, od barova sa orijentalnom muzikom i zavodljivim plesom trbušnih plesačica, do moderno uređenih diskoteka.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Centar Fetija je udalje 15 km od hotela. Aerodrom u Dalamanu je udaljen 40 km od hotela. Hotel se otvara u maju 2024. godine. Prostire se na površini od 45.000 m².

Plaža:
Privatna peščano-šljunkovita plaža dužine 220 metara. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotel se sastoji od 18 blokova sa po četiri sprata i raspolaže sa ukupno 561 sobom. Superior soba sa pogledom na kopno tip A za najviše 4 osobe (2+2 ili 3+1; francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatne osobe/decu dobija se dodatni pomoćni ležaj ili sofa na razvlačenje). Površine je 35 m² i ima terasu. Superior pogled kopno tip B je površine 35 m² i ima balkon (max 2+2, 3+1 ili 4+1; francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatne osobe/decu dobija se dodatni pomoćni ležaj ili sofa na razvlačenje). Superior sobe sa pogledom na kopno sa izlaskom na bazen i balkonom su površine 35 m² (za max 2+2 osobe; francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatne osobe/decu dobija se dodatni pomoćni ležaj ili sofa na razvlačenje). Superior sobe sa delimičnim pogledom na more sa izlaskom na bazen tip A i tip B su površine 35 m² i u njih se mogu smestiti najviše 2+2 ili 3+1 osoba (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatne osobe/decu dobija se dodatni pomoćni ležaj ili sofa na razvlačenje). Superior sobe sa direktnim izlazom na bazen sa pogledom na kopno/more su površine 32-35 m² (imaju terasu, za 2+2 oosbe; francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatne osobe/decu dobija se dodatni pomoćni ležaj ili sofa na razvlačenje), superior porodične sobe pogled kopno sa kliznim vratima koje se sastoje iz dve prostorije (površine 50 m²; max 3+2 ili 4+1; jedna soba francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, druga soba francuski ležaj ili dva odvojena ležaja/ili sofa na razvlačenje). Imaju terasu. Deluxe roof suite sa panoramskim pogledom su površine 33 m², za max 1+1 (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta). Imaju terasu. Sve sobe su klimatizovane i sadrže telefon, TV, mini bar, sef, fen, apparat za kafu, ketler, WiFi i tuš.

Hotelski sadržaji:
Od hotelskih usluga, gostima je na raspolaganju: glavni restoran, 8 a la carte restorana (italijanski, azijski, turski, egejski, stejk, Daleki Istok, turski, azijski snek; stejk i restoran kuhinje Dalekog Istoka uz doplatu, dok je za ostale restorane poseta besplatna jednom u toku boravka), bebi i dečiji meni, poslastičarnica, 9 barova, dečije igralište, igralište za bebe, mini klub (4-12 godina), tinejdž klub (13-16 godina), mini fudbal, košarka, odbojka na pesku, pikado, spoljašnji bazeni, 2 unutrašnja bazena, akva park, konferencijske sale, stoni tenis, zumba, pilates, aerobik u vodi, dnevna animacija, joga i teretana. Spa centar se prostire na 3 sprata na površini od 1.000 m². Gosti hotela besplatno mogu koristiti tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo i slanu sobu.
Usluge uz doplatu: usluga dadilje, kozmetički tretmani u spa centru, djakuzi, igraonica, personalni trener, usluga pranja i peglanja veša, sportovi na vodi, frizer, časovi tenisa, ronjenja i plivanja i prodavnice.

Način služenja obroka:
Švedski sto.
 
Kontakt: www.libertysigna.com/en/

Napomena:
Potpuno nov hotelski kompleks koji se otvara u maju 2024.godine sa širokom lepezom sadržaja za svoje goste pružiće sve za divan odmor.
 
1. DAN
Čekiranje putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ u zakazano vreme o kojem će putnici biti obavešteni dan pre početka realizacije putovanja. Čarter let na relaciji Beograd – Dalaman. Sletanje na Dalaman. Transfer do izabranog hotela u Fetijama. Noćenje.

2. –7. 14. 21. 28. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8. 9. 15. 22. 29. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Dalaman – Beograd. Dolazak u Beograd.

KRAJ PROGRAMA 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB