King Minos

, Peloponez

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel King Minos se nalazi na odličnoj lokaciji, na 3 minuta hoda do peščane plaže. Hotel ima prelep pogled na zaliv Tolo i udaljen je od centra 400m.

Plaža: Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju

Hotelski sadržaji:
Hotel poseduje restoran, bazen, bar, bar pored bazena, salu za fitnes, salu za bilijar, parking, besplatan Wi-Fi internet. Hotel raspolaže sa prelepim a la carte restoranom, dok se doručak služi na bazi švedskog stola.

Sobe: 
Gostima u svakoj sobi na raspolaganju su klima uređaj, flat-screen TV sa satelitskim kanalima, besplatan bežični internet, sopstveno kupatilo, besplatni toaletni pribor, telefon, fen, garderober, mini bar.

Superior soba sa pogledom na brdo, površine oko 22m2 i namenjena je za smeštaj 2-3 osobe ili dvoje odraslih i jednog deteta. Soba je po struktiri dvokrevetna i sadrži francuski ili dva standardna ležaja a pomoćni krevet može biti žičani. Sobe imaju pogled na brdo iznad letovališta.

Superior soba sa pogledom na more, površine oko 22m2 i namenjena je za smeštaj 2-3 osobe ili dvoje odraslih i jednog deteta. Soba je po struktiri dvokrevetna i sadrži francuski ili dva standardna ležaja a pomoćni krevet može biti žičani. Sobe imaju pogled na more.

Superior soba za četiri osobe, površine oko 32m2 i namenjena je za smeštaj 2-4 osobe i to troje odraslih ili dvoje odraslih i dvoje dece do 12 godina. Soba je po struktiri dvokrevetna sa kombinovano dnevno spavaćom sobom koja  sadrži francuski ili dva standardna ležaja i sofa krevet koji se otvara za potrebe spavanja dece. Ove sobe imaju pogled na brdo.

Usluga: Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom ili polupansion. Doručak i večera je na bazi švedskog stola (samoposluživanje).

Kontakt:  https://kingminoshotel.gr/en/rooms
1. dan BEOGRAD – PELOPONEZ
Dolazak u hotel (sopstveni prevoz). Noćenje.

2. do PREDPOSLEDNJI DAN PELOPONEZ
Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

POSLEDNJI DAN PELOPONEZ-BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela najkasnije do 11:00h. Kraj programa. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB