Karbelsun Hotel

Fetije , Turska

Opis destinacije

Fetije, popularno letovalište, nalazi se južno od Mamarisa u predivnoj borovoj šumi sa izlazom na jednu od najlepših plaža Turske – Oludeniz, plava laguna, zvanično najlepša i najslikanija plaža ovog dela Mediterana. Aerodrom Dalaman je udaljen 60km. Blizu grada se nalaze ostaci tvrđave koju su izgradili vitezovi sa Rodosa (15. vek). Noćni život, kao i u većini turskih primorskih gradova, pruža dobre mogućnosti za zabavu, od barova sa orijentalnom muzikom i zavodljivim plesom trbušnih plesačica, do moderno uređenih diskoteka.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je udaljen oko 65 km od aerodroma u Dalamanu, smešten na vrhu glavne ulice u Oludenizu. Centar Fetija udaljen je oko 13 km od hotela.

Plaža:
Belčikiz plaža udaljena je oko 650 metara od hotela, dok je poznata Oludeniz plaža na oko 600 metara udaljenosti. Ležaljke i suncobrani dodatno se doplaćuju.

Sobe:
Hotel ukupno broji 128 soba i sve imaju: kupatilo, fen, klima uređaj, telefon, LCD TV i balkon sa pogledom na vrt. U sobama nema Wi-Fi interneta.

Tipovi soba:
Standard sobe površine su 14-15 m², imaju dva odvojena ili jedan francuski ležaj. Nemaju mini bar.
Deluxe sobe površine su 22-24 m², imaju dva odvojena ili jedan francuski ležaj i sofu. Za razliku od standard soba imaju mini bar.
Superior sobe površine su 14-15 m², sa dva odvojena ili jednim francuskim ležajem. Mini bar i ketler uključeni su u cenu.
Smart sobe površine su 30 m² i imaju francuski ležaj. U ovom tipu sobe obezbeđen je mini bar, sef i ketler.
Karbel Classic sobe površine su 20 m², sve imaju džakuzi i francuski ležaj. Takođe, ove sobe mogu ponuditi sef i set za kafu/čaj.

Hotelski sadržaji: 
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: recepcija 24 h, restoran, bar, spoljašnji bazen sa džakuzijem, ležaljke i suncobrani kraj bazena, dečiji bazen, dečije igralište, parking, Wi-Fi u javnim delovima hotela, sef na recepciji (uz doplatu), usluga pranja veša (uz doplatu).

Način služenja obroka:
Doručak (švedski sto), večera (set meni).

Kontakt: www.karbelsun.com

Napomena:
Odlična lokacija ovog smeštajnog objekta i prijatno okruženje prepuno zelenila prava je oaza za miran odmor. Preporuka za aktivne tipove gostiju.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd – Bodrum/Dalaman. Sletanje u Bodrum/Dalaman. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. –7/14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8/15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Bodrum/Dalaman – Beograd. Dolazak u Beograd.

*Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera putnike obaveštava agencijski predstavnik.

KRAJ PROGRAMA. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB