Jaz Crystal Hotel

Almaza Bay, Egipat

Opis destinacije

Almaza bay nalazi se na severnoj obali Egipta. Izlazi na Mediteransko more, i poseduje obalu koja se naziva jos i Egipatskim Maldivima. Nalazi se u neposrednoj blizini Aleksandrije. Aerodrom na koji se leti zove se Marsa Matrouh, i nalazi se u istoimenom gradu. Let od Beograda do Marsa Matrouh traje oko 2 sata i 30 minuta. Udaljenost Almaza Bay-a od aerodroma je oko 30km, i voznja traje nepunih 30 minuta. U okviru Almaze pronacicete veliki broj kafica, restorana, kao i prodavnica garderobe i drugih stvari. Koncept Almaze je gradic ekskluzivnog izgleda, sa pristupacnim cenama. Sezona traje od juna do oktobra. Prosecna letnja temperatura iznosi 30 stepeni Celzijusa. Prosecna temperatura mora je izmedju 25 i 29 stepeni.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

JAZ CRYSTAL HOTEL
Smešten u Marsa Matruhu na oko 37km od aerodroma.

Lokacija
Smešten u Marsa Matruhu na oko 37km od aerodroma.

Sadržaj
Corallo ( A' la carte restoran), Waves glavni restoran, beach bar, lobby bar, pool bar, bazeni, dečiji bazeni, dečije igralište, teretana, boćanje, pikado, tereni za tenis, dnevne i večernje animacije, odbojka na pesku, stoni tenis, mini club, Wi- Fi.

Sobe
Superior sobe- Površine su oko 40m² i mogu imati pogled na baštu ili bazen. 
Porodične sobe_ Površine su oko 50m² i mogu imati pogled na bazen, baštu ili delimičan pogled na more. Sobe su sačinjene od Queen bad i sofe na razvlačenje ili od dva odvojena ležaja i sofe. 
Sve sobe imaju Wi- Fi, sef, mini bar, LCD TV, klima uređaj, telefon, fen za kosu, balkon. 

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj peščanoj plaži gde gosti mogu koristiti ležaljke i suncobrane. 

Usluga
All inclusive- '' sve uključeno'' prema pravilima hotela. 

Popusti i doplate
Lekar, vešeraj, room service. 

Za najmlađe
Deciji klub od 4 do 12 godina. 
PT