Jaz Almazino Hotel

Almaza Bay, Egipat

Opis destinacije

Almaza bay nalazi se na severnoj obali Egipta. Izlazi na Mediteransko more, i poseduje obalu koja se naziva jos i Egipatskim Maldivima. Nalazi se u neposrednoj blizini Aleksandrije. Aerodrom na koji se leti zove se Marsa Matrouh, i nalazi se u istoimenom gradu. Let od Beograda do Marsa Matrouh traje oko 2 sata i 30 minuta. Udaljenost Almaza Bay-a od aerodroma je oko 30km, i voznja traje nepunih 30 minuta. U okviru Almaze pronacicete veliki broj kafica, restorana, kao i prodavnica garderobe i drugih stvari. Koncept Almaze je gradic ekskluzivnog izgleda, sa pristupacnim cenama. Sezona traje od juna do oktobra. Prosecna letnja temperatura iznosi 30 stepeni Celzijusa. Prosecna temperatura mora je izmedju 25 i 29 stepeni.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Hotel Jaz Almazino se nalazi na severnom mirnom delu egipatske mediteranske obale.

Lokacija
Hotel Jaz Almazino se nalazi na severnom mirnom delu egipatske mediteranske obale.

Sadržaj
Hotel u svom sadržaju poseduje: glavni restoran i nekoliko A' la carte restorana (Morgana, Makai Tukai , Sofra, Corallo), bazen, odbojka na pesku, tenis, masaže, doktor, usluge pranja i peglanja. Za decu tu je dečiji klub (igralište, bazen, razne aktivnosti u toku dana). 

Sobe
Hotel Almazino ima ukupno 96 soba. Superior sobe pogled basta ili bazen, veličine su 27 m2. Svaka soba sadrži: sef, LCD TV, mini bar, kupatilo, fen, aparat za pripremu kafe i čaja, klima uređaj, terasu ili balkon, telefon. Dečiji krevetac na zahtev.

Plaža
Prelepa plaža sa bistrom  tirkiznom bojom nalazi se na samo nekoliko koraka od hotela. 

Usluga
All inclusive - "sve uključeno" prema pravilima hotela.
PT