Iberotel Costa Mares

Marsa Alam, Egipat

Opis destinacije

Marsa Alam je nesumnjivo jedno od najmađih letovališta u Egiptu. Smešteno na zapadoj obali Crvenog mora i 220km od Hurgade, nekada skriveni biser, ovo mesto je pre desetak godina postalo atraktivno i dostupno svima. Pored prelepih peščanih plaža, među kojima je najpoznatija Abu Dabbab, Marsa Alam je poznata i po smaragdno-tirkiznom moru. Gosti ovde mogu da uživaju u netaknutoj prirodi nacionalnih parkova koji su smešteni u koralnim grebenima, kao i u plivanju sa kornjačama i posmatranju, raznih riba, oktopoda i morskih krava. Ovaj raj za ronioce sa prelepim luksuznim resortima i istorijskim spomenicima u okolini, svima omogućava provod po želji i obećava da nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel je udaljen od aerodroma u Marsa Alamu 8 km, od aerodroma u Hurgadi 230 km, od Port Ghaleba 5 km.

Opšti podaci
Iberotel Costa Mares hotel lociran je u mestu Marsa Alam, okružen belim peščanim plažama, na jednom od najlepših mesta za sve ljubitelje ronjenja, sa bogatim morskim svetom sa nekim retkim vrstama životinja poput zelenih morskih kornjača.
Hotel raspolaže sa 208 udobnih i moderno opremljenih soba od kojih su neke prilagođene i za osobe sa invaliditetom. 
Hotel je udaljen od aerodroma u Masa Alamu 8 km, od aerodroma u Hurgadi 230 km, od Port Ghaleba 5 km.

Za decu tu su Jazy Kids Club, dečije igralište i bazen.

Plaža
Hotel se nalazi na predivnoj plaži sa belim peskom, gde je upotreba ležaljki i suncobrana besplatna.
Plaža hotela je idealna za sve ljubitelje ronjenja zahvaljujući veoma bogatom podvodnom svetu.

Smeštaj
Hotel poseduje 208 moderno uređenih soba. Sve sobe sadrže balkon ili terasu, TV, klimu, privatno kupatilo, fen za kosu, sef, mini bar (uz doplatu), WiFi (organičenog protoka).

Superior Queen Bad Bay View – 29 m2, ove sobe se nalaze na prvom ili drugom spratu i imaju pogled na ceo zaliv. U sobi mogu boraviti najviše dve odrasle osobe ili jedna odrasla osoba i jedno dete.

Superior Family Queen Bed Garden View – 29 m2, ove sobe se nalaze u prizemlju i sadrže jedan bračni krevet i sofu na razvlačenje. U njima mogu boraviti najviše dve odrasle osobe i jedno dete.

Superior Queen Bed Pool & Sea View – 33 m2, ove sobe se nalaze na prvom ili drugom spratu i imaju pogled bazen ili more. U sobi mogu boraviti najviše dve odrasle osobe ili jedna osoba i jedno dete.

Deluxe Family Queen Bed Bay View – 46 m2. Sobe sadrže bračni krevet i dve sofe na razvlačenje odvojene vratma i imaju pogled na ceo zaliv. U sobi mogu boraviti najviše tri odrasle osobe i jedno dete ili dve odrasle osobe i dvoje dece.

Deluxe Family Queen Bed Pool & Sea View – 45 m2, ove sobe se nalaze u prizemlju i sadrže bračni krevet i dve sofe na razvlačenje odvojene vratma i imaju pogled na ceo zaliv. U sobi mogu boraviti najviše tri odrasle osobe i jedno dete ili dve odrasle osobe i dvoje dece. Neke od njih su prilagođene osobama sa invaliditetom.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima).
Hotel sadrži glavni resrotan Corals, sa ukusnim jelima internacionalne i lokalne kuhinje. Zatim, Sands A la Carte Beach Restaurant – restoran morske kuhinje koji se nalazi na plaži. Hotel poseduje i tri bara Lotus Lobby Bar, Sky Roof Bar i Anchor Pool Bar.

Ostali sadržaji
Hotel sadrži veliki spoljašnji bazen koji se zimi greje, bazen za decu, deo sa koralima pogodan za ronjenje, teren za odbojku na pesku.

Sport i zabava
Hotel je svoju ponudu upotpunio pružanjem usluga teretane, delom za jogu, aerobikom, a gostima su na raspolaganju i pikado, boćanje i stoni tenis.

Plaća se: masaža.

Za najmlađe
Za decu tu su Jazy Kids Club, dečije igralište i bazen.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A