Iberostar Royal El Mansour

Mahdia, Tunis

Opis destinacije

Tunis - egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga. Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

LOKACIJA:
Hotel El Mouradi Mahdia je od centra Mahdije udaljen oko 2 km i povezan lepom pešačkom stazom uz more. Aerodrom u Tunisu udaljen je 217 km, a aerodrom u Monastiru 52 km.

HOTELSKA PONUDA:
Recepcija, glavni restoran, međunarodni a la carte restoran, nekoliko barova, unutrašnji i spoljašnji bazen sa odvojenim delom za decu, dečiji bazen, wellness i spa centar, fitness centar, teniski teren, fudbalski teren, stoni tenis, odbojka na plaži, menjačnica, rent-a-car, parking, diskoteka, mini klub, igralište za decu, animacioni programi, besplatan wifi na javnim površinama i u sobama. Pojedine hotelske usluge zahtevaju prethodnu rezervaciju, doplatu ili depozit koji se vraća prilikom odlaska.

SMEŠTAJ:
Hotel ima 447 soba - standardne, porodične i sa pogledom na more. Sve sobe imaju balkon, kupatilo, fen, klima uređaj, sat TV, telefon, mini bar, sef.

PLAŽA:
Privatna široka plaža sa finim belim peskom. Ležaljke sa dušecima i suncobrani na bazenu i na plaži se ne naplaćuju, dok je za peškire neophodan depozit.

USLUGA:
All Inclusive prema hotelskim pravilima.
Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

Prilikom potvrde aranžmana uplaćuje se avans od 30% ukupne cene aranžmana. Ostatak se uplaćuje najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

gotovinom

čekovima građana na 6 rate (za individualne klijente)

Aerodromske takse i doplate za gorivo ne mogu se plaćati na rate, već se plaća u celosti prilikom rezervacije ili uz poslednju uplatu, a najkasnije pre polaska.

SNL