Hotel Vesna Depandans

Čanj, Crna Gora

Opis destinacije

Čanj je malo turističko mesto smešteno između Petrovca i Bara, sa predivnom šljunkovitom plažom dužine oko 1200 m. Zbog lepote šljunka kojom je prekrivena, plaža je dobila ime Biserna Obala. Izolovano od glavnih saobraćajnica nudi uslove za prijatan i bezbedan odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovniik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Ovaj hotel je deo kompleksa Montenegro Čanj. Hotel Depandans Vesna je idealan izbor za one koji žele da provedu prijatan i opuštajući odmor u Čanju, uz pristupačne cene i kvalitetnu uslugu.

Lokacija
Hotel Depandans Vesna se nalazi na samo 100 metara od mora i šetališta, gde možete uživati u brojnim kafićima, restoranima i barovima. Takođe je blizu autobuske stanice, odakle možete lako stići do drugih gradova i atrakcija u Crnoj Gori. 

Hotelski sadržaji
Gosti hotela Depandans Vesna mogu koristiti sve usluge i sadržaje kompleksa Montenegro Čanj, kao što su bazen, restoran, fitnes centar, spa centar, dečije igralište i parking. Hotel takođe organizuje razne animacije i zabavne programe za goste svih uzrasta. U hotelu je dostupan besplatan WiFi internet.

Smeštaj
Hotel Depandans Vesna nudi udobne i povoljne sobe sa klima uređajem, TV-om, frižiderom i sopstvenim kupatilom. Sobe su namenjene za dve ili tri osobe, a neke imaju i balkon sa pogledom na more ili planine.

Plaža
Kompleks poseduje sopstvenu plažu i plažni mobilijar koji se dodatno plaća po povoljnim cenama. Vela beach, uređena je po savremenim svetskim standardima i prostire se na 13000m2. Jedna je od najljepše uređenih plaža u Čanju.
Prvi dan - Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji.Noćenje.

Drugi dan - predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.

Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom
Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu poslovne banke na dan uplate. 

Plaćanje se može vršiti u gotovini, Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana
pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Rani booking, akcije...).

Platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro)

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA
Akontacija 40% , ostatak - odloženo plaćanje čekovima građana , u tri jednake mesečne rate, bez kamate.

OLY