Hotel Riva by Aycon

Petrovac, Crna Gora

Opis destinacije

Petrovac je malo primorsko mesto koje se odlikuje blagom mediteranskom klimom sa skoro 300 suncanih dana u godini. Petrovac je miran gradić u kome se možete opustiti i odmoriti bez buke i galame. Petrovac je svojstven po svojim malim uličicama, peščanim plažama, i romantičnim zalascima sunca... Letovanje na Petrovcu preporučujemo jer je blizu i odlično povezan sa Budvom, Barom, Kotorom, Ulcinjom kao i sa ostalim primorskim gradovima koje možete posetiti tokom svog odmora na crnogorskom primorju. Pored obale, kamenom popločano šetalište, prate kuće od tesanog kamena sa buticima i restoranima, okruženo je palmama, borovima i lijanderima i nudi prijatnu hladovinu u vrelim letnim danima. Na samom kraju šetališta nalazi se tvrđava Kastelo.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Riva 4* nalazi se neposredno uz plažu u prelepom primorskom gradu Petrovcu. To je novi hotel izgrađen u centru petrovačkog letovališta. Hotel je udaljen od plaže oko 150 m. Od Budve je udaljen oko 16 km, dok je od Tivatskog aerodroma udaljen 28 km.

Hotelska ponuda:
Restoran, a la carte restoran, bar, snek bar, usluga pranja veša (uz doplatu), WI-FI internet, parking, ležaljke i suncobrani (uz doplatu).

Sobe:
standardna soba - pogled planina ili na atrijum: klima uređaj, minibar, ketler, SAT TV, sef, telefon, WI-FI internet, papuče, bademantil,fen, kupatilo, balkon/terasa.
junior soba - pogled more: klima uređaj, minibar, ketler, SAT TV, sef, telefon, WI-FI internet, papuče, bademantil,fen, kupatilo, balkon/terasa.
superior soba - poged more: klima uređaj, minibar, ketler, SAT TV, sef, telefon, WI-FI internet, papuče, bademantil,fen, kupatilo, balkon/terasa.
deluks apartman: klima uređaj, minibar, ketler, kuhinja, SAT TV, sef, telefon, WI-FI internet, papuče, bademantil,fen, kupatilo, balkon/terasa.

Ishrana:
noćenje sa doručkom (samoposluživanje - izbor više jela)

Hotelska ponuda
Hotel Riva 4* nalazi se neposredno uz plažu u prelepom primorskom gradu Petrovcu.  To je novi hotel izgrađen u centru petrovačkog letovališta. Hotel je udaljen od plaže oko 150 m. Od Budve je udaljen oko 16 km, dok je od Tivatskog aerodroma udaljen 28 km. Luksuzni ambijent, ljubaznost osoblja i priroda koja ga okružuje će učiniti da odmor bude nezaboravan. Nalazi se na samoj obali mora, u srcu petrovačke rive. Hotel poseduje 32 dvokrevetne sobe vrhunskog dizajna, sopstvenu plažu, lobi bar, dečiju igraonicu i a la carte restoran koji pruža predivan pogled na dva ostrva ispred Petrovca, Katić i Sv. Nedelju.  U okviru hotela se nalazi internacionalni a la cart restoran Riva. Nalazi se na samom šetalistu sa terasom tik pored plaže. Restoran Riva  nudi obilje svežih morskih plodova, školjki, škampi, riba i jastoga. Pored ribljih i mesnih specijaliteta u restoranu Riva gosti mogu probati širok izbor pića, paste i rižota. Rivina karta pića sastavljena je od velikog izbora šampanjaca, domaćih i međunarodnih vina, do aperitiva i žestokih pića.
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje
– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA
– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT