Hotel Kandima Maldives

, Maldivi

Opis destinacije

Republika Maldivi nalazi se u Indijskom Okeanu, udaljeni su oko 700 km od obale Šri Lanke i nekih 300 km od obala Indije. Sastoje se od oko 1.200 manjih i vecih ostrva od kojih je samo oko 200 ostrva naseljeno. Maldivi su najmanja Azijska zemlja, kako po površini tako i po broju stanovnika. Glavni i najveci grad Republike je Male sa preko sto hiljada stanovnika i nalazi se na severnom obodu Atola Male, tacnije na Kaafu Atolu. Toplo i cisto more uz predivne plaže, netaknutu prirodu i povoljnu klimu pružaju odlicne uslove za nezaboravan odmor. Svako ostrvo predstavlja posebnu pricu i sve je podredeno uživanju svih vaših cula.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

 Hotel otvoren 2017. godine, Lifestyle rizort koji kombinuje moderan dizajn sa prirodnim karakteristikama rajskog ostrva, a poseduje jedan od najvećih bazena na Maldivima.
Položaj: Nalazi se na ostrvu veličine 3 kilometra dužine i 100 metara širine, u središtu velike lagune. Aerodrom Male udaljen je 150 kilometara, odnosno na oko 25 minuta vožnje lokalnim letom do ostrva Kudahuvadhoo, a zatim još oko 20 minuta vožnje brodom.

Hotel:
Novi rizort će Vas impresionirati čistim, modernim dizajnom, koji se idealno uklapa u prirodu i vegetaciju ostrva. Gostima je na raspolaganju pet restorana sa velikim izborom jela među kojima su i restoran “Flavour Zest“ koji nudi mnoštvo različitih internacionalnih specijaliteta, restoran „Far East Fine Dining“ u kome možete uživati u autentičnoj kineskoj kuhinji, direktno na plaži se nalazi restoran “Azure“ sa mediteranskim specijlitetima, moderni restoran “Deli“ služi sveže snekove, a restoran „Smoked“ služi jela sa roštilja. Gosti mogu da uživaju uz osvežavajuće koktele u baru na bazenu „Breeze“, a u kafeu “Aroma“ se možete osvežiti svežim sokovima i maldivskim i azijskim poslasticama. Hotel dodatno poseduje dva bara, jedan Beach Club, kafe, bazen, umetnički studio, fotostudio i beplatan internet WIFI.

Sobe:  274.
Sky Studio: veličine oko 40 m2 (od čega je otvoreni prostor oko 15 m2), smeštene u zgradama sa 4 smeštajne jedinice direkno na plaži. Nalaze se na prvom spratu, elegantno i moderno opremljene u svetlim bojama. U svom sastavu imaju tuš/WC, TV, telefon, klimu, ventilator na plafonu, minibar i balkon.
Beach Studio: veličine oko 40 m2 (od čega je otvoreni prostor oko 15 m2), isto opremljene kao Sky Studio, ali se nalaze se u prizemlju i dodatno imaju terasu.
Ishrana: Bogat švedski sto za doručak uključen u cenu. Uz rezervisan polupansion uključena je večera, uz rezervisan pun pansion odn. all inclusive i ručak i večera na bazi švedskog stola u restoranima ,,Flavor’’ ili ,,Zest’’ (voda, bezalkoholna pića, sokovi, kafa i čaj uračunati su u cenu). Za ostale pogodnosti all inclusive paketa, pogledajte tabelu
Wellness: Spa se nalazi u sred tropske vegetacije i nudi različite masaže i tretmane lepote.
Sport: Uključeno: fitnes centar, odbojka na plaži, tenis, košarka. Uz doplatu: bicikl, skuter, streličarstvo, joga, različiti nemotorizovani i motorizovani sportovi.
Zabava: Večernja zabava. Uz doplatu: kursevi kuvanja, umetnički i kursevi rukotvorina.
Prvi dan – individualni check in na šalteru avio kompanije na čijem letu se izdaju avio-karte i let prema itinereru. Organizovani transfer brzim brodom ili hidroavionom (u zavisnosti od udaljenosti hotela od aerodroma) do hotela po izboru. Smeštaj. Noćenje.

Drugi - poslednji dan - Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Poslednji dan - Napuštanje hotela. Transfer od hotela do aerodroma. Kraj programa.

*Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera molimo putnike da se informisu na brojeve telefona navedene u vaučeru. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Video