Hotel Harmony by Aycon

Petrovac, Crna Gora

Opis destinacije

Petrovac je malo primorsko mesto koje se odlikuje blagom mediteranskom klimom sa skoro 300 suncanih dana u godini. Petrovac je miran gradić u kome se možete opustiti i odmoriti bez buke i galame. Petrovac je svojstven po svojim malim uličicama, peščanim plažama, i romantičnim zalascima sunca... Letovanje na Petrovcu preporučujemo jer je blizu i odlično povezan sa Budvom, Barom, Kotorom, Ulcinjom kao i sa ostalim primorskim gradovima koje možete posetiti tokom svog odmora na crnogorskom primorju. Pored obale, kamenom popločano šetalište, prate kuće od tesanog kamena sa buticima i restoranima, okruženo je palmama, borovima i lijanderima i nudi prijatnu hladovinu u vrelim letnim danima. Na samom kraju šetališta nalazi se tvrđava Kastelo.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Harmony 4* je mali porodičan hotel u Petrovcu. Petrovac je udaljen 28 km od Tivta, 12 km od Budve, 38 km od Podgorice i 20 km od Bara. Ima dve plaže: glavnu plažu poznatu pod nazivom Petrovčka plaža, dužine 800 m, i plažu Lucice, dužine 200 m, udaljena 500 m jugoistočno od centra grada.  

Hotelska ponuda:
recepcija, bar, snek bar, restoran, bazen, peškiri za bazen/plažu, usluga pranja veša (uz doplatu), usluga iznajmljivanja automobila (uz doplatu), lift, parking.

Sobe:
standardna soba - pogled planina: klima uređaj, sef, minibar, TV, WI-FI internet, papuče, fen za kosu, kupatilo, balkon ili terasa.
standardna soba - pogled bazen: klima uređaj, sef, minibar, TV, WI-FI internet, papuče, fen za kosu, kupatilo, balkon ili terasa.
suite sa balkonom: klima uređaj, sef, minibar, TV, WI-FI internet, papuče, fen za kosu, kupatilo, balkon ili terasa.
executive suite: klima uređaj, sef, minibar, TV, WI-FI internet, papuče, fen za kosu, kupatilo, balkon ili terasa.
 
Ishrana:
noćenje sa doručkom - samoposluživanje (izbor više jela). Mogućnost doplate za polupansion.

Hotelska ponuda
Hotel Harmony 4* je mali porodičan hotel u Petrovcu. Petrovac je udaljen 28 km od Tivta, 12 km od Budve, 38 km od Podgorice i 20 km od Bara. Ima dve plaže: glavnu plažu poznatu pod nazivom Petrovčka plaža, dužine 800 m, i plažu Lucice, dužine 200 m, udaljena 500 m jugoistočno od centra grada. Otprilike 700 m zapadno od obale nalaze se dva ostrva, Katič i Sveta Nedelja, koji su popularna gradska atrakcija. Osim toga, severozapadno od Petrovca, nalazi se mala marina i dvorac Kastio. Hotel je otvoren na proleće 2018. godine a elegancija, sofisticiranost i komfor su odlike njegovog dizajna. Hotel raspolaže sa 27 modernih soba.

- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje
– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA
– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT