Hotel Grey Family Hotel &Apartments

Kopaonik, Srbija

Opis destinacije

Kopaonik je najveći ski centar u Srbiji, bogat je sa odlično pripremljenim stazama koja skijašima pruža neizmerno uživanje! Ski centar Kopaonik poseduje ski staze za sve kategorije skijaša - od početnika do profesionalaca.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel
  • Apartman

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Grey Family se nalazi na Kopaoniku, u podnozju ski staze Karaman greben, na mestu starog dobrog kafea Dolly Bell, odnosno kasnije kafea Novak. Hotel se nalazi u samom epicentru dešavanja, na samo nekoliko koraka od svih ključnih punktova na Kopaoniku. Izdvaja se prefinjenim dizajnom, personalizovanom uslugom, vrhunskim smeštajem i bogatom ponudom pratećih sadržaja. Lociran je na samoj stazi i predstavlja pravi primer Ski In-Ski Out hotela, i već je dobio epitet neprikosnovenog mesta za pasionirane ljubitelje sportova na snegu. Bilo da želite da uživate u skijanju, provedete aktivan odmor sa porodicom ili se ušuškate i opustite – Hotel Grey Family je mesto koje vam pruža priliku da otkrijete nove visine užitka i odmora.

Hotelska ponuda:
recepcija, lobi, glavni restoran na dva nivoa, bar, prostrana terasa sa spoljnim šankom sa koje se pruza predivan pogled na staze, besplatan Wi-Fi internet, fitnes centar, spa & wellness centar (bazen, relaks zona, finska sauna, bio sauna, parno kupatilo, tropska kiša), usluga masaže, skijašnica, parking (na -3 spratu,jedno garažno mesto po sobi je obezbeđeno za goste hotela).

Sobe:
klima ure]ak, SAT TV, telefon, besplatan Wi-Fi internet, sef mini bar, set za čaj i kafu, kupatilo, fen, sobna usluga. Pojedine sobe mogu imati i balkon.
Hotel poseduje 17 udobnih i prostranih soba - apartmana koji su opremljeni vrhunski dizajniranim italijanskim nameštajem i keramikom.

Ishrana:
Noćenje sa doručkom - doručak (samoposluživanje-izbor više jela). 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT