Hotel California

Sveti Stefan, Crna Gora

Opis destinacije

Sveti Stefan, mesto u Crnoj Gori poznato pre svega po ostrvu na kom se nalazi hotel koji je sa kopnom povezan veštačkim peščanim sprudom. Peščana prevlaka koja povezuje obalu i ostrvo, ima dve plaže sa peskom i kamenčićima crvene boje. Ovo mesto je danas ekskluzivno odmaralište, a sagradili su ga trgovci i ribari u XV veku koji su tu živeli. Godine 1960. postaje grad hotel i to zahvaljujući poznatim slikarima, Lubardi i Milunoviću, koji su ovaj stari gradić prepoznali kao turističku atrakciju.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel California je smešten na Svetom Stefanu, preko puta čuvenog poluostrva istog imena, pored samog mora i šljunkovite plaže.
U okolini se nalazi više restorana i kafea gde se gosti mogu opustiti i uživati u lokalnim specijalitetima.

Hotelski sadržaji
Recepcija ( 24 sata), loby bar, a la carte restoran, besplatan Wi Fi internet koji je dostupan u celom hotelu. Gostima su na raspolaganju usluge pranja i peglanja (ova usluga se dodatno plaća), prostor za odlaganje prtljaga, besplatan parking za goste hotela (uz prethodnu najavu). Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Smeštaj
Hotel raspolaže superior, premium, de luxe i porodičnim ( family ) sobama. Jedan broj soba gleda prema moru, drugi na planinu. Svaka soba je sa „smart“ tehnologijom i svojom funkcionalnošću i sadržajima pružaju prijatan i udoban boravak. Sobe sadrže: klima uredjaj, francuski ležaj ili dva odvojena, kupatio sa fenom i tuš kabinom, mini bar, LCD TV sa satelitskim programom, sef, Wi Fi, električni čajnik za čaj i kafu.

Superior soba (29m2), pogled planina.
Premium soba (28m2), morska strana
De luxe soba (43m2), morska strana
Porodična(family) soba(32m2), morska strana
De luxe suite (76m2), morska strana
Junior Suite (36m2), pogled vrt

Usluga
Noćenje/ doručak, švedski sto.

Plaža
Hotel se nalazi neposredno uz šljunkovitu plažu i more. Plažni mobilijar se dodatno plaća.
Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji.
Noćenje.

Drugi dan - predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.

Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom
Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu poslovne banke na dan uplate. 

Plaćanje se može vršiti u gotovini, Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana
pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Rani booking, akcije...).

Platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro)

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA
Akontacija 40% , ostatak - odloženo plaćanje čekovima građana , u tri jednake mesečne rate, bez kamate.

OLY