Hotel Bluesun Mala Berulia

Brela, Hrvatska

Opis destinacije

Letovanje na Hrvatskom primorju pruža nezaboravno iskustvo spoja prelepih plaža, bogate kulturne baštine i ukusne mediteranske kuhinje. Ovo područje obuhvata obalu Jadranskog mora, prepunu slikovitih gradova, tradicionalnih sela i netaknute prirode. Bez obzira da li ste ljubitelj sunčanja, avanture ili kulturnog istraživanja, Hrvatsko primorje ima mnogo toga da ponudi.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Bluesun hotel mala Berulia 4* se nalazi u mestu Brela, na samo 30 m od peščano-šljunkovite plaže. Zračna luka u Splitu je udaljena 70 km, dok je aerodrom u Splitu udaljen oko 92 km. Hotel Berulia je kompletno renoviran 2017. godine i smešten je usred mirisnog mediteranskog vrta, odmah pored plaže Berulia u mestu Brela. U ponudi ima 3 restorana i 2 bazena na otvorenom, od kojih svaki nudi svoju terasu za sunčanje sa pogledom na more. Besplatan WiFi internet dostupan je u svim prostorijama. Gosti mogu da vežbaju u fitnes prostoru uz plažu, dok uživaju uz pogled na more i slušaju personalizovani muzički program. Restoran ,, Puž '' ima terasu na plaži i služi specijalitete od mesa i ribe sa roštilja. U baru pored bazena se služi izbor laganih obroka.
Hotel svojim gostima pruža sledeće usluge: resetoran, recepcija, a la carte restoran, bar, lobi, snek bar, WI-FI internet, sef na recepciji, 2 bazena, ležaljke i suncobrani pored bazena, sunčana terasa, Spa & Wellness, sauna, masaža, pedikir i manikir, fitnes centar, joga, finska sauna, animacija za decu, doktor, sobna usluga, usluga pranja veša, lift. Većina soba u hotelu ima balkon. Sve sobe imaju: klima uređaj, sef, TV, minibar, WI-FI internet, kupatilo, fen.Ishrana u hotelu je polupansion - doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela).
Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju uplaćuje se akontacija u iznosu 30% od ukupne cene putovanja, a preostalih 70% plaća se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
- gotovinom 
- čekovima 
- platnim karticama (Visa, Master, Maestro i Dina).

FT