Hotel Bluesun Holiday Village Bonaca

Bol, Hrvatska

Opis destinacije

Letovanje na Hrvatskom primorju pruža nezaboravno iskustvo spoja prelepih plaža, bogate kulturne baštine i ukusne mediteranske kuhinje. Ovo područje obuhvata obalu Jadranskog mora, prepunu slikovitih gradova, tradicionalnih sela i netaknute prirode. Bez obzira da li ste ljubitelj sunčanja, avanture ili kulturnog istraživanja, Hrvatsko primorje ima mnogo toga da ponudi.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Uživajte u odmoru u blizini jedne od najpoznatih plaža Zlatni rat uz brojne sadržaje koje hotel Bluesun Holiday Village Bonaca pruža.
Ovaj porodični hotel se nalazi na oko 800 m od mesta Bol na jugu ostrva Brača. Na ostrvo se može doći automobilom ili autobusom, trajektnim linijama Split-Supetar i Makarska-Sumartin. Hotel je od plaže udaljen oko 300 m i ima lep hotelski vrt.
 
Zahvaljujući hotelskoj usluzi puni pansion plus koja uključuje doručak, ručak i večeru uz konzumaciju  bezalkoholnih i alkoholnih nacionalnih/lokalnih pića prema hotelskim pravilima još više ćete uživati u zasluženom odmoru, dok će vaša deca biti zauzeta i razigrana uz raznovrsne animacije koje su osmišljene i organizovane samo za njih.

Od ostalih sadržaja hotel može da ponudi raznovrsne spordske aktivnosti kao što su odbojka na pesku, košarka, mini fudbal, pikado, stoni tenis ili boćanje.  
Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju uplaćuje se akontacija u iznosu 30% od ukupne cene putovanja, a preostalih 70% plaća se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
- gotovinom 
- čekovima 
- platnim karticama (Visa, Master, Maestro i Dina).

FT