Hotel Azimut

Sveti Stefan, Crna Gora

Opis destinacije

Sveti Stefan, mesto u Crnoj Gori poznato pre svega po ostrvu na kom se nalazi hotel koji je sa kopnom povezan veštačkim peščanim sprudom. Peščana prevlaka koja povezuje obalu i ostrvo, ima dve plaže sa peskom i kamenčićima crvene boje. Ovo mesto je danas ekskluzivno odmaralište, a sagradili su ga trgovci i ribari u XV veku koji su tu živeli. Godine 1960. postaje grad hotel i to zahvaljujući poznatim slikarima, Lubardi i Milunoviću, koji su ovaj stari gradić prepoznali kao turističku atrakciju.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Hotel Azimut, Sveti Stefan je idealno mesto za odmor i relaksaciju, kao i za upoznavanje lepota Crne Gore. Ovaj hotel nudi kvalitetan smeštaj, odličnu uslugu, bogate sadržaje i predivnu lokaciju.

Lokacija
Hotel Azimut predstavlja jedinstveno utočište koji objedinjuje najviše standarde udobnosti i ekskluzivnosti, gde su svi detalji osmišljeni sa posebnom pažnjom. Spada u kategoriju malih luksuznih hotela. Hotel je, kažu, ostrvo ambijentalne i gastronomske ekskluzivnosti. Ima fantastičan pogled na 300 m udaljen mondenski Sveti Stefan, nekadašnje ribarsko ostrvo.

Hotelski sadržaji
Restoran, aperitiv bar, taverna, vinski podrum, zatvorena terasa sa bibliotekom, bilijar sala, bridž, zatvoreni bazen, fitness, masaža, sauna, jakuzzi, tursko kupatilo, parking, garaža.

Smeštaj
Nudi luksuzno opremljene sobe. Svaka soba poseduje terasu sa pogledom na more i poluostrvo Sveti Stefan, klima uređaj, mini bar, internet, TV sa kablovskom televizijom, telefon i francuski ležaj.

Usluga
Doručak, švedski sto. Postoji mogućnost doplate za uslugu polupansion.

Plaža
Gosti hotela Azimut mogu koristiti javnu plažu Svetog Stefana, udaljenu oko 100 m. Plaža je kombinacija peska i šljunka, a nalazi se na obali sa leve strane prelaza na poluostrvo Sveti Stefan. Gosti hotela dodatno plaćaju plažni mobilijar.
Prvi dan - Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji.Noćenje.

Drugi dan - predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.

Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom
Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu poslovne banke na dan uplate. 

Plaćanje se može vršiti u gotovini, Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana
pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Rani booking, akcije...).

Platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro)

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA
Akontacija 40% , ostatak - odloženo plaćanje čekovima građana , u tri jednake mesečne rate, bez kamate.

OLY