Hotel Amic Can Pastilla

Can Pastilla, Majorka

Opis destinacije

Majorka, Biser Baleara – ostrvo nestvarne lepote prirode, predivnih uvala na istoku i egzotičnih plaža na jugu i severu. Majorka je najveće ostrvo u Španiji. Bistro more, prelepe pešcane plaže, skrivene lagune duž obale duge 554 km, borove šume, palme ali i planinski venci – sve na jednom mestu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Amic Can Pastilla se nalazi oko 70 m od peščane plaže Playa de Palma - C`an Pastilla, na samom ulazu mesta Kan Pastilja, 8 km od grada Palma, a od aerodroma je udaljen svega 4 km. Hotel raspolaže sa 75 soba.

Hotelska ponuda:
bar, video igre, Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama. Doručak se služi u susednom hotelu Amic Gala. Gosti hotela Amic Can Pastilla mogu da koriste bazen susednog hotela Amic Miraflores.

Sobe:
standardne sobe imaju kupatilo, većina ima balkon. Sobe nemaju klima uređaj. SAT TV, sef i klima uređaj su mogući na upit na licu mesta uz doplatu u zavisnosti od trenutne raspoloživosti. Takođe, postoje i standardne sobe sa klima uređajem, kao i superior sobe koje imaju klima uređaj, sef i frižider.

Ishrana:
doručak (samoposluživanje, izbor više jela) koji se služi u susednom hotelu Amic Gala.

http://www.amic-hotels-mallorca.com/ 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT