Gemma Resort

Marsa Alam, Egipat

Opis destinacije

Marsa Alam je nesumnjivo jedno od najmađih letovališta u Egiptu. Smešteno na zapadoj obali Crvenog mora i 220km od Hurgade, nekada skriveni biser, ovo mesto je pre desetak godina postalo atraktivno i dostupno svima. Pored prelepih peščanih plaža, među kojima je najpoznatija Abu Dabbab, Marsa Alam je poznata i po smaragdno-tirkiznom moru. Gosti ovde mogu da uživaju u netaknutoj prirodi nacionalnih parkova koji su smešteni u koralnim grebenima, kao i u plivanju sa kornjačama i posmatranju, raznih riba, oktopoda i morskih krava. Ovaj raj za ronioce sa prelepim luksuznim resortima i istorijskim spomenicima u okolini, svima omogućava provod po želji i obećava da nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi na 95 kilometara od aerodroma u Marsa Alam, dok je od aerodroma u Hurgadi udaljen oko 300 kilometara.

Opšti podaci
Hotel ima 313 soba sa pogledom na vrt ili bazen u okviru 6 blokova i nalazi se u Dorry bay, Marsa Alam. Privatna peščana plaža i ronilački centar u blizini odličan su izbor za sve zaljubljenike u podvodni svet i Crveno more.

Plaža
Sopstvena peskovita plaža, upotreba ležaljki i suncobrana je besplatna.

Smeštaj
Hotel ima 313 soba koje mogu imati pogled bašta ili bazen u okviru 6 blokova. (219 superior soba, 40 deluxe soba,  48 porodičnih soba, 6 junior suite).
Superior sobe su površine 55m² i kapaciteta 2 odraslih i 2 dece.
Deluxe sobe su površine 55m² i kapaciteta 2 odraslih.
Family sobe su površine 65m² i kapaciteta 2 odraslih i 2 dece sa dve odvojene spavaće sobe.
Junior suite su površine 95 m² i kapaciteta 2 odraslih sa odvojenom spavaćom i dnevnom sobom.
Sve sobe imaju  klimu, sef, SAT TV, mini bar, fen, kupatilo, balkon ili terasu.

Hrana i piće
Usluga je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Osim glavnog restorana Terra d´Oriente hotel sadrži još restoran La Mia Africa, nekoliko barova(Pool Bar, Beach Bar, Maia Bar i Club House)

Sport i zabava
Hotel poseduje 9 bazena (1 se greje tokom zime), odbojka na pesku, teniski tereni, teren za mali fudbal, stoni tenis, bilijar.

Za najmlađe
Dva dečija bazena, igralište, animacija.

Spa & wellness
Hotel sadrži teretanu i spa centar “La Siesta”.
Sauna, parno kupatilo, jacuzzi, masaže, frizer.

Plaća se: sve usluge u spa centru.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A