Club Hotel Letonia

Fetije, Turska

Opis destinacije

Fetije, popularno letovalište, nalazi se južno od Mamarisa u predivnoj borovoj šumi sa izlazom na jednu od najlepših plaža Turske – Oludeniz, plava laguna, zvanično najlepša i najslikanija plaža ovog dela Mediterana. Aerodrom Dalaman je udaljen 60km. Blizu grada se nalaze ostaci tvrđave koju su izgradili vitezovi sa Rodosa (15. vek). Noćni život, kao i u većini turskih primorskih gradova, pruža dobre mogućnosti za zabavu, od barova sa orijentalnom muzikom i zavodljivim plesom trbušnih plesačica, do moderno uređenih diskoteka.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi 57 km od aerodroma Dalaman i 5 km od Fetija. Do grada se može doći taksijem ili brodićem koji saobraća od 08.00 do 18.30 svakih pola sata (sa pauzom od 12.00 do 14.00).

Plaža:
Plaža duga 2 km, sastoji se od tri peščane uvale i betonske platforme koja ih povezuje i okružuje celo poluostrvo. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotel raspolaže sa bungalovima (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatnu osobu/dete dodatni pomoćni ležaj) i hotel sobama (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatne osobe/decu dobija se dodatni pomoćni ležaj ili sofa na razvlačenje), koje su raspoređene po kompleksu i okružene bujnim zelenilom. U kompleksu se nalaze četiri panoramska lifta – uspinjače, što u mnogome olakšava pristup do soba u klubu. Sve sobe poseduju: klimu, ketler sa izborom kafe i čaja, LCD TV sa satelitskim kanalima, sef, mini-bar (uključen u cenu, puni se samo na dan dolaska) i fen. Sobe u glavnoj zgradi su renovirane pred sezonu 2014, nešto su veće po površini, imaju balkon i pločice na podu, a sobe u klubu su delom sa tepihom, delom sa pločicama i imaju francuski balkon.
 
Hotelski sadržaji:
U kompleksu postoji 10 barova, 3 glavna restorana i tri a la carte restorana (turski, riblji i suši), diskoteka, 3 otvorena, 1 zatvoren i 2 dečija bazena, 3 tobogana, 6 teniskih terena (4 tartan, 2 tepih), aerobik, gimnastika, strečing, step, joga, tae boo, džoging, košarka, fudbal, odbojka na plaži, šah, pikado, boćanje, badminton, stoni tenis, streličarstvo, grupni časovi tenisa, teniski reketi, mini golf, bilijar, fitnes centar, gimnastika u vodi, vaterpolo, surf, časovi surfa, paraglajding, skijanje na vodi, kanu, vodeni bicikl, dnevna animacija, mini klub za decu od 4 do 7 godina, čuvanje dece, bežični internet u lobiju, internet kafe, sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, doktor na poziv i pranje veša.

Način služenja obroka
Švedski sto.

Kontakt
Tel: +90 252 614 49 66
Fax: +90 252 614 44 22
www.letoonia.com

Napomena
Hotelski kompleks fantastičnog ambijenta zauzima celo jedno poluostrvo bogato bujnom vegetacijom, površine 165.000m2, koje zapljuskuju vode tri zaliva.

1. DAN
Čekiranje putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ u zakazano vreme o kojem će putnici biti obavešteni dan pre početka realizacije putovanja. Čarter let na relaciji Beograd – Dalaman. Sletanje na Dalaman. Transfer do izabranog hotela u Fetijama. Noćenje.

2. –7. 14. 21. 28. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8. 9. 15. 22. 29. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Dalaman – Beograd. Dolazak u Beograd.

KRAJ PROGRAMA 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB