Citu Point Beacj & Spa Hotel

Didim, Turska

Opis destinacije

Didim je više nego idealna letnja destinacija za odmor porodica sa manjom decom zbog čistog mora i dugih peščanih plaža sa plićakom. Letovalište Didim, gradić sa nešto manje od 60.000 stanovnika, pravi je raj za miran odmor. Nalazi se između jezera Bafa i grada Ajdina. Važan deo Didima je Altinkum sa tri peščane plaže, velikim i lepo uređenim šetalištem kao i brojnim lokalima. Do većine hotela iz centra grada s velikim brojem prodavnica i kafea, može se doći pešice. Glavna atrakcija grada je lokalitet na kome je hram posvećen bogu Apolonu. Jednom godišnje u proleće, ovde su se u čast boga Apolona održavala festivalska takmičenja u atletici i umetnosti, tzv. Didimeja. Reč didima znači blizanci. Na frizovima hrama mogu se videti ostaci floralnih reljefa sa prikazima blizanaca Apolona i Artemide, dece boginje Lete i Zevsa.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Hotel se nalazi u mestu Altinkum. Uadljen je 90 km od aerodrome u Bodrumu, a svega 3 km od centra Didima. Drevni Apolonov hram je udaljen 4 km, dok je antički grad Efes udaljen 65 km. Hotel je otvoren u martu 2023.godine.

Plaža:
Poseduje privatnu peščanu plažu lpja je od hotela udaljena 150 metara. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotel raspolaže sa ukupno 192 sobe. Standardne i porodične sobe mogu imati pogled na kopno ili na more. Standardne sobe sa pogledom na kopno su za 2+1 osobu, površine 30 m² (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatnu osobu/dete dodatni pomoćni ležaj). Standardne sobe sa pogledom na more su površine 30 m² (max 2+1; francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatnu osobu/dete dodatni pomoćni ležaj). Porodičene sobe sa pogledom na kopno ili na more se sastoje iz dve prostorije, površine 55 m² (max 2+2 ili 3+1; jedna soba francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, druga soba francuski ležaj ili dva odvojena ležaja/ili sofa na razvlačenje). Sve sobe su klimatizovane i sadrže telefon, TV, sef, set za čaj i kafu, fen, kupatilo sa tušem, WiFi, mini bar i francuski balkon ili balkon.

Hotelski sadržaji:
Od hotelskih sadržaja, gostima je na raspolaganju: glavni restoran, 3 a la carte restorana (riblji, turski i italijanski), 3 bara, poslastičarnica, spoljašnji bazen, unutrašnji bazen, dečiji bazen, mini klub (4-12 godina), teretana, tursko kupatilo i sauna.

Usluge uz doplatu: masaže u spa centru, slana soba i parno kupatilo.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt: www.citypointhotel.com.tr



Napomena:
Nov i moderan gradski hotel sa spa i wellness centrom nadomak Altinkum plaže.
1. DAN
Čekiranje putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ u zakazano vreme o kojem će putnici biti obavešteni dan pre početka realizacije putovanja. Čarter let na relaciji Beograd – Bodrum. Sletanje u Bodrum. Transfer do izabranog hotela u Didimu. Noćenje.

2. – 3. 4. 5. 6. 7. 8. 10. 11.14. 21. 28. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

4. 5. 6. 7. 8. 9. 11. 12. 15. 22. 29. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Bodrum – Beograd. Dolazak u Beograd.

KRAJ PROGRAMA. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB