Casa Blue Resort

Marsa Alam, Egipat

Opis destinacije

Marsa Alam je nesumnjivo jedno od najmađih letovališta u Egiptu. Smešteno na zapadoj obali Crvenog mora i 220km od Hurgade, nekada skriveni biser, ovo mesto je pre desetak godina postalo atraktivno i dostupno svima. Pored prelepih peščanih plaža, među kojima je najpoznatija Abu Dabbab, Marsa Alam je poznata i po smaragdno-tirkiznom moru. Gosti ovde mogu da uživaju u netaknutoj prirodi nacionalnih parkova koji su smešteni u koralnim grebenima, kao i u plivanju sa kornjačama i posmatranju, raznih riba, oktopoda i morskih krava. Ovaj raj za ronioce sa prelepim luksuznim resortima i istorijskim spomenicima u okolini, svima omogućava provod po želji i obećava da nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u mestu Marsa Alam, 17km od aerodroma Marsa Alam i 230km od aerodroma u Hurgadi. Marina Port Ghalib se nalazi na 15km od hotela.

Opšti podaci
Luksuzan hotel smešten u jednoj od najlepših regija Marsa Alam idealnom destinacijom za ljubitelje podvodnog sveta, gde gosti mogu uživati u Ultra All Inclusive conceptu 24h i čarima  Crvenog mora.

Hotel ne prima decu mlađu ispod 12 godina.

Plaža
Hotel ima privatnu peščanu plažu sa besplatnom upotrebom ležaljki i suncobrana. Veći deo je lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom i pontonom dužine 850m.

Smeštaj
Hotel raspolaže sa nekoliko tipova smeštajnih jedinica i sve imaju terasu/balkon, klima uređaj, sef, mini bar, SAT LCD TV, fen za kosu.

Superior room je veličine 36m2 sastoji se od jedne prostorije sa francuskim ležajem ili odvojenim krevetima. Može imati pogled na baštu, more ili bazen. Svaka soba ima sef, minibar, ormar, terasu/balkon, kupatilo sa tušem i fenom, LCD TV, Wi-Fi, set za čaj i kafu, bademantil i papuče, pravo na korišćenje A la Carte restorana jednom nedeljno.

Deluxe jacuzzi room je veličine 42m2 i sastoji se od jedne prostorije sa francuskim ležajem ili odvojenim krevetima. Može imati pogled na more ili bazen. Svaka soba ima sef, minibar, ormar, kupatilo sa jacuzzi-jem i fenom za kosu, LCD TV, terasu/balkon, Wi-Fi, set za čaj i kafu, bademantil i papuče, pravo na korišćenje A la Carte restorana 3 puta u toku nedelje.

Couple room ( Romantic Deluxe room) je veičine 42m2 i sastoji se od jedne prostorije sa francuskim ležajem. Može imati pogled na more ili bazen. Svaka soba ima sef, minibar, ormar, kupatilo sa jacuzzi-jem i fenom za kosu, LCD TV, terasu/balkon, Wi-Fi, set za čaj i kafu, bademantil i papuče, pillow meni, doručak i večera u sobi jednom u toku boravka, pravo na korišćenje A la Carte restorana neograničeno, romantična dekoracija sa ljuljaškom u sobi.

Swim up room je veličine 36m2 i sastoji se od jedne prostorije sa francuskim ležajem ili odvojenim ležajevima. Može imati pogled na more ili bazen. Svaka soba ima sef, minibar, ormar, kupatilo sa tušem i fenom za kosu, LCD TV, terasu/balkon, Wi-Fi, set za čaj i kafu, bademantil i papuče, pravo na korišćenje A la Carte restorana 3 puta nedeljno.

Plaća se: room service.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je  All Inclusive – doručak, ručak, večera, kasna večera. U konceptu su i užine i domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel ima glavni restoran i 3 A la Carte restorana: Havana (morski plodovi i italijanska kuhinja), Beitelsaad (orijentalna kuhinja) i Samurai Kai (japanska kuhinja). Pored glavnog i A la Carte restorana gosti mogu koristiti i snack restoran (hrana se služi od 12:00h do 16:30h, sendviči, pizza, pasta, palačinke, vafli) i barove (lobby bar, relax bar kod bazena, bar kod glavnog bazena, Friday Disco Bar & Cafe).

Plaća se:  Friday Disco & Cafe ( plaća se hrana i uvozna pića), sva uvozna pića.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Shopping centar, konferencijska sala, klinika, romantični doručak/večera sa svećama na plaži, shisha, pranje veša, limuzina.

Sport i zabava
Hotel ima zatvoreni bazen, otvorene bazene, aqua park u hotelu Casa Mare pored, odbojku na plaži, sportove na vodi, bilijar, stoni tenis, jogu, pilates, fudbal na travi, košarku, aerobik, streljaštvo, jahanje konja besplatno 20 minuta po osobi uz prethodnu rezervaciju, dnevne i večernje animacije. 

Plaća se: ronilački centar, sportovi na vodi, i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Spa centar nudi fitness na otvorenom, tretmane lica i tela, zatvoreni bazen, sauna, jacuzzi, hamam.

Plaća se: tretmani lica i tela, hamam, zatvoreni bazen, fitness na otvorenom.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A