Andaluzija

Andaluzija, Španija

već od 639€

Opis destinacije

Andaluzija je mesto ukrštanja kontrasta u svakom pogledu. Svojstvena i posebna u egzotičnoj mešavini tradicionalne španske, mavarske i jevrejske kulture sa arapskim i afričkim primesama, ne podseća ni na jedno drugo mesto na svetu. Poznata je kao postojbina flamenka, gitare, koride, Pabla Pikasa i Don Žuana.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Cenovnik
TERMIN / SOBA29.09.24.
03.10.24.
13.10.24.
17.10.24.
27.10.24.
31.10.24.
10.11.24.
14.11.24.
Dvokrevetna soba, Standard€679€679€679€639
Dvokrevetna soba sa pomoćnim ležajem, Standard€679€679€679€639
Jednokrevetna soba, Standard€819€819€819€779

Cena uključuje
- Povratni avio prevoz na relaciji Beograd-Malaga-Beograd avio kompanijom Air Serbia i uključenim čekiranim prtljagom od 23kg i ručnim od 8kg
- Aerodromske takse u iznosu od 54€. Aerodromske takse su podložne promeni do dana polaska na putovanje. Deca 0-2 godine ne placaju aerodromske takse 
- Smeštaj na bazi 4 noćenja sa doručkom u hotelu prema programu u standardnim dvokrevetnim, jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem
- Transfer na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom
- Asistencija lokalnog vodiča na srpskom jeziku (ne podrazumeva svakodnevnu i celodnevnu asistenciju)
- Panoramski razgled grada 

Cena ne uključuje
- Troškovi fakultativnih izleta i poseta, ulaznice za muzeje i lokalitete
- Međunarodno putno osiguranje (mogućnost pribavljanja u agenciji)
- Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Barselonu u iznosu od 4.37 € po osobi po noći za boravak u hotelima 3* i 5.57 € po osobi po noći za boravak u hotelima 4*

Cene fakultativnih izleta po osobi: (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 12 putnika).
- Marbelja i Ronda – 90 eur odrasli / 80 eur deca
- Sevilja – 110 eur odrasli / 100 eur deca
- Antekera i Granada – 100 eur odrasli / 90 eur deca

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika a organizovani su od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.
HOTEL TENT 3* 

Hotel Tent je smešten u letovalištu Toremolinos  koje je udaljeno oko 15 km od Malage. Hotel poseduje recepciju, restoran, bar, wi-fi, parking...Svaka smeštajna jedinica je sa sopstvenim kupatilom, klimom, TV-om, fenom, balkonom...Doručak je kontinentalni - samoposluživanje.

https://www.tenthotels.com/es/tentTorremolinos/
DAN 1.
BEOGRAD - MALAGA
Dolazak putnika na aerodrom "Nikola Tesla", dva sata pre leta. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Poletanje aviona za Malagu je 07:55 (let JU 576, Air Serbia). Sletanje aviona u Malagu je u 11:30 časova. Polazak na panoramsko razgledanje grada autobusom sa vodičem na srpskom jeziku:  luka i plaža Malageta, korida, katedrala, zamak Gibralfaro koji potiče iz 10. veka i nalazi se na brdu iznad grada, Alkazaba – mavarska palata, rimski teatar, centar grada – ulica Markes de Larios, Pikasov muzej...Nakon panoramskog razgleda odlazak u Torremolinos i smeštaj u hotel. Noćenje.

DAN 2.
TOREMOLINOS – MARBELJA – RONDA - TOREMOLINOS
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog izleta Marbelja i Ronda. Marbelja je jedno od najpoznatijih letovališta na mediteranskoj obali i jedan od najposećenijih gradova oblasti Costa del Sol. Nakon zajedničkom obilaska i slobodnog vremena nastavak putovanja do Ronde za koju se smatra da je jedan od najposećenijih gradova Andaluzije. Obilazak grada u pratinji vodiča: odlazak do mosta Puente Nuevo odakle se vidi najbolja panorama grada a ujedno je i mesto gde se spajaju stari mavarski deo grada i novi deo grada – El Mercadillo, odlazak do koride koja je jedna od najstarijih u Španiji, arapsko kupatilo, palata Mondragon, palata mavarskog kralja, gradske kapije i zidine, Trg Dukesa de Parsent – najslikovitiji gradski trg na kome se nalazi crkva Santa Maria…Slobodno vreme za individualno uživanje u ovom predivnom gradu. U dogovoreno vreme polazak za Toremolinos. Noćenje.

DAN 3.
TOREMOLINOS - SEVILJA - TOREMOLINOS
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost odlaska na fakultativni izlet Sevilja. Sevilja je glavni grad Andaluzije koji se nalazi u dolini reke Gvadalkir. Po  dolasku obilazak grada: gradska katedrala izgrađena na mestu džamije nakon proterivanja muslimana, Alkazar - stara mavarska palata, Zlatna kula, Gradska kuća, park Marija Luiza koji okružuju mnogi spomenici kulture i muzeji, korida koja datira iz 19. veka… Katedrala u Sevilji je najveća srednjevekovna i gotska katedrala čija je unutrašnjost bogato ukrašena zlatom a takođe je i poznata po tome što je u njoj sahranjen Kristofer Kolumbo. Nakon zajedničkom obilaska slobodno vreme. Povratak u Toremolinos. Noćenje.

DAN 4.
TOREMOLINOS - ANTEKERA - GRANADA - TOREMOLINOS
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost odlaska na fakultativni izlet Antekera i Granada. Antekera je impresivan mali grad, sa više od 50 spomenika i pećina koje datiraju još iz bronzanog doba. Obilazak centra grada: palata Najera, manastir Katalinas i palata Markiza La Penja. Nastavak putovanja do Granade. Odlazak na panoramsko razgledanje grada. Granada je univerzitetski grad koji se nalazi u podnožju planina Siera Nevada. Alhambra je najpoznatija tvrđava koja se nalazi na brdu iznad grada a predstavlja kompleks kraljevskih palata, uređenih dvorišta bazena nastalih u doba vladavine dinastije Nasrida, kao i fontana i bogatih vodnjaka bašte Heneralife (nije predviđen grupni ulazak). Nakon obilaska slobodno vreme. U dgovoreno vreme polazak za Toremolinos. Noćenje.

DAN 5.
TOREMOLINOS - BEOGRAD
Doručak. Napuštanje soba. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma u Malagi. Poletanje aviona za Beograd u 17:45h. (let JU 579, Air serbia). Sletanje u Beoograd u 20:55h Kraj programa.
- Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

- gotovinski-prilikom rezervacije uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje.

- uplatom preko računa -prilikom rezervacije uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje.

TLL