Ammoa Luxury Hotel & Spa Reosrt

Nikiti, Sitonija

Opis destinacije

Nikiti je jedno od najstarijih mesta na Halkidikiju. Nalazi se na severu Sitonije, na oko 110 kilometara jugoistočno od Soluna, između Metamorfozisa i Neos Marmarasa. Glavni magistralni put deli mesto na dva dela: Stari, koji se nalazi 2 km od obale i Novi Nikiti, gde su skoncentrisani hoteli i kafići. Karakteriše ga dugačka pešačka zona sa puno restorana, taverni, kafića i mnogo zabave za decu. Ovde se proizvodi 20% ukupne količine grčkog meda, a postoji i puno prodavnica gde možete izabrati med po vašem ukusu. Svake godine u julu se organizuje 26 km dug plivački maraton Toroneos zalivom, koji počinje na poluostrvu Kasandra, u Kalitei i završava se kod Nikitija. Nikiti plaža: Nikiti ima 30 km obale, sa predivim plažama i kristalno čistim morem zaliva Toroneos. Ima veliku i lepu peščanu plažu, duž koje se pružaju restorani i kafići. Plaže Nikitija su duge, prekrivene belim sitnim peskom. Što se više ide ka jugu, plaže su sve usamljenije, te za ljubitelje uživanja utoliko lepše. Nikiti je veoma živopisno tipično grčko mesto sa dosta turista u sezoni. Prošetajte kroz stari grad, sedite na starom trgu i uživajte u kafi u jednoj od starih taverni. Ne propustite šetnju do plaže, gde možete večerati na obali mora. Živopisan pejzaž sa borovim šumama, maslinjacima i prelepim plažama privući će mnoge turiste.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Apsolutno novo odmaralište Ammoa Luxury Hotel & Spa se nalazi na Halkidikiju, u zapadnom delu poluostrva Sitonija, na 5km od centra Nikitija, na 15km od Neos Marmarasa i oko 100km do najbližeg aerodroma, u Solunu, na sopstvenoj, širokoj peščanoj plaži.  Ammoa Luxury Hotel & Spa Resort nudi jedinstvene usluge gostoprimstva kroz smeštaj u jednoj od svojih 179 fenomenalnih soba za goste i bungalova sa privatnim bazenom.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, dva a la carte restorana, dva bara, otvoreni bazen za odrasle sa delom za decu, zatvoreni bazen, dečiji klub, animacija za decu, spa centar, unutrašnji bazen, usluga masaže, tretmani nege lica i tela, fitnes centar, dnevna i večernja animacija,  teniski teren, fudbalski teren, odbojka na plaži, sport na vodi, besplatan Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama, biznis centar, konferencijska sala, usluga pranja veša, usluga čuvanja dece, usluga iznajmljivanja automobila, menjačnica, parking.

Smeštaj:
Soba ima: klima uređaj, SAT LCD TV, sef, besplatan Wi-Fi internet, telefon, mini frižider, kupatilo, balkon/terasa.

Ishrana:
polupansion - doručak i večera (samoposluzivanje, izbor vise jela). Pića se plaćaju.
 
Hotelska ponuda
Dobrodošli u Ammoa Luxury Hotel & Spa Resort, potpuno novo imanje na plaži koje ima zadivljujuće mnoštvo sadržaja koji će vaš boravak učiniti nezaboravnim. Harmonično smešten kao oaza za svakog avanturističkog gosta, ovaj raj bez premca na peščanoj plaži Agios Joannis je kvintesencija vrhunskog i prefinjenog gostoprimstva. Na zavidnoj lokaciji sa poetskim pejzažima, Ammoa Luxury Hotel & Spa Resortt inkarnira vašu želju za boravkom koji najviše puni telo i hrani dušu, uz snagu 179 fenomenalnih soba za goste i bungalova sa privatnim bazenom. Osim luksuznog smeštaja, hotel svojim gostima garantuje jedinstveno kulinarsko iskustvo kroz 3 restorana i 2 bara koji su aktivni deo kompleksa, obećavajući ukusno putovanje koje vredi pamtiti. Ovo odmaralište bez presedana objedinjuje energičan Fitness & Spa centar koji su organizovali talentovani stručnjaci za wellness, i prostrane prostorije namenjene da lične ili poslovne događaje pretvore u sjajno postojanje. 
- Prilikom rezervacije uplaćuje se ceo dinarski deo aranžmana i 40% deviznog dela aranžmana (odnosi se na aranžmane za Grčku, Bugarsku leto i zima, evropske gradove autobusom...). Ostatak deviznog dela aranžmana se uplaćuje najkasnije 20 dana pre početka korišćenja usluga. Troškovi prevoza i međunarodno zdravstveno osiguranje se u celosti uplaćuju 20 dana pre početka korišćenja aranžmana.

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

FT