Amarina Jannah Resort & Aqua Park

Marsa Alam, Egipat

Opis destinacije

Marsa Alam je nesumnjivo jedno od najmađih letovališta u Egiptu. Smešteno na zapadoj obali Crvenog mora i 220km od Hurgade, nekada skriveni biser, ovo mesto je pre desetak godina postalo atraktivno i dostupno svima. Pored prelepih peščanih plaža, među kojima je najpoznatija Abu Dabbab, Marsa Alam je poznata i po smaragdno-tirkiznom moru. Gosti ovde mogu da uživaju u netaknutoj prirodi nacionalnih parkova koji su smešteni u koralnim grebenima, kao i u plivanju sa kornjačama i posmatranju, raznih riba, oktopoda i morskih krava. Ovaj raj za ronioce sa prelepim luksuznim resortima i istorijskim spomenicima u okolini, svima omogućava provod po želji i obećava da nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se oko 5km od međunarodnog aerodroma Marsa Alam, a oko 200km od aerodroma u Hurgadi.
Opšti podaci
Amarina Jannah Resort & Aqua Park nalazi se u zalivu Port Ghalib, na 175m od svoje plaže. Zauzima površinu od 250000m2 i u ponudi ima 280 moderno opremljenih soba, veliku baštu, nekoliko barova i à la carte restorana, akvapark i bazene, spa i wellness centar i veliki izbor sporstkih aktivnosti za sve uzraste. Wi-Fi je dostupan na teritoriji celog hotela.
Za decu tu su igralište, dečiji klub, dečiji bazen, dečiji meni u restoranu.
Plaža
Hotel ima svoj deo peščane plaže koja je udaljena od hotela oko 175 m.

Smeštaj
Hotel ima 280 smeštajnih jedinica i sve su opremljene balkonom/terasom, klima uređajem, SAT LCD TV-om, sefom, fenom za kosu, mini barom.
Standard sobe su veličine 35 – 40 m2  sadrže francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, mogu da imaju pogled na baštu, bazen.
Superior sobe su veličine  40 – 45 m2 mogu da imaju pogled na baštu, bazen ili more.

Plaća se: room service, telefon. 

Hrana i piće
Usluga u hotelu je na bazi All inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima glavni restoran “Element”, dva à la carte restorana, “Luctoni” specijalizovan za italijansku kuhinju i “Zeina” koji nudi specijalitete lokalne kuhinje, nekoliko barova (Lounge, Lobby, Aqua Park, Pool).
Plaća se: a la carte restorani, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta. 
Hotel zadržava pravo izmene detalja usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Uslulga pranja i peglanja veša, doktor, apoteka, prodavnice. 

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima nekoliko bazena, Aqua park, teretanu, prostor za ples, jogu, odbojku na plaži, stoni tenis, stolove za bilijar, dnevnu i večernju animaciju.

Spa & wellness
Hotel ima Spa i Wellness centar, u sklopu kog se nalazi sauna, jacuzzi i parno kupatilo, hamam, salon lepote.

Plaća se: masaže, svi tretmani za negu lica i tela.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A