Amarilia Hotel

Glifada, Grčka

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Nalazi se u Vuljameniju, jednom od delova Atinske rivijere koji je naročito popular zbog svoje lepote. Od poznatog izletišta, jezera Vuljameni je na 3 km udaljenosti. Od centra Atine je udaljen oko 20 km, a od centra Glifade oko 6 km.

Plaža:
Peščana plaža na kojoj se nalazi bar i koja je opremljena ležaljkama i suncobranima je na 50 metara od hotela.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, lobi bar, cafe bar “Allegro” ,restoran “Artemis” (kapaciteta 370 mesta), konferencijska sala (kapaciteta do 750 osoba), internet kutak, menjačnica, hemijsko cišcenje, doktor (na poziv), SPA centar, besplatan bežicni internet, spoljašni bazen.

Sobe: 
Sve sobe imaju: balkon sa pogledom na bazen ili zaliv, telefon, SAT TV, frižider, internet, toaletni pribor, klima uređaj. Sobe tipa classic namenjene su za smeštaj dve do tri osobe (treći krevet je pomoćno ili sofa na razvlačenje). Porodične sobe namenjene su za smeštaj dvoje odraslih i dvoje dece ili četvoro odraslih.

Kontakt: 
https://www.amarilia.gr/ 

Usluga:
Noćenje sa doručkom. Švedski sto, samoposluživanje.

Napomena:
Hotel na lokaciji koja je jako pogodna za obilazak ostalih čari Atinske rivijere, a uz to, nedaleko je i od prelepe peščane plaže. 
1. dan BEOGRAD - ATINA
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Let za Atinu JU512 (oko 1:45). Transfer do hotela. Smeštaj u izabran hotel. Noćenje.

2. do 7. ili 10. dan ATINA
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8. ili 11. dan ATINA - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let za Beograd JU513. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB