Amari Havodda Maldives

Atol Gaafu-Dhaaluna , Maldivi

Opis destinacije

Republika Maldivi nalazi se u Indijskom Okeanu, udaljeni su oko 700 km od obale Šri Lanke i nekih 300 km od obala Indije. Sastoje se od oko 1.200 manjih i vecih ostrva od kojih je samo oko 200 ostrva naseljeno. Maldivi su najmanja Azijska zemlja, kako po površini tako i po broju stanovnika. Glavni i najveci grad Republike je Male sa preko sto hiljada stanovnika i nalazi se na severnom obodu Atola Male, tacnije na Kaafu Atolu. Toplo i cisto more uz predivne plaže, netaknutu prirodu i povoljnu klimu pružaju odlicne uslove za nezaboravan odmor. Svako ostrvo predstavlja posebnu pricu i sve je podredeno uživanju svih vaših cula.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Nalazi se na južnom delu Maldiva, u Gaafu-Dhaaluna atolu na ostrvu Havodda dužine 250 metara i širine 800 metara. Aerodrom Male udaljen je oko 400 kilometara, odnosno 55 minuta lokalnim letom i 10 minuta vožnje brodom.
Moderan rizort, dostupan je gostima od 2016. godine. Gostima su na raspolaganju dva restorana: glavni restoran „Amaya Food Gallery“ koji služi internacionalne specijalitete u formi švedskog stola i ima Live – Cooking stanicu, a la carte restoran „Ember Robatayaki Grill“ u kome se služi japanska kuhinja, a određenim danima u ponudi su specijaliteti sa roštilja, „Pizza Kaage“ u kome se služe lagana užina i pice, „Iru Bar“ u kome možete uživati u voćnim koktelima na plaži uz zalazak sunca, „Thari Bar“, bazen sa odvojenim delom za decu, biblioteka i besplatan pristup internetu u javnim delovima kompleksa.
Sobe: Ukupno 120.
Beach Villa: veličine oko 95 m2 (27), moderne i udobne, sa puno drveta i šarenim detaljima. U svom sastavu imaju polu otvoreno kupatilo, tuš, WC, mini bar, bademantil, fen, telefon, TV, sef, klima uređaj, ventilator, aparat za kafu/čaj, besplatan internet, terasu sa pristupom plaži i delimičnim pogledom na more zbog vegetacije.
Sunset Beach Villa: veličine oko 95 m2 (21), opremljene kao Beach Villa, nalazi se na strani zalaska sunca.
Wellness: Uživajte u tretmanima lepote u predivnom „Breeze“ Spa centru.
Sport: Uključeno: fitnes centar, tenis (tokom dana), odbojka, košarka, badminton, stoni tenis, fudbal, joga i pikado. Uz doplatu: jedrenje na dasci, skijanje na vodi, jet ski, katamaran, wake board, banana brod, kajak, pecanje na pučini.

Beach villa/pun pansion
01.11.-26.12.  237 €
27.12.-08.01.  391 €
09.01.-12.04. 286 €
13.04.-31.10.  201€

www.amari.com/havodda-maldives
Prvi dan – individualni check in na šalteru avio kompanije na čijem letu se izdaju avio-karte i let prema itinereru. Organizovani transfer brzim brodom ili hidroavionom (u zavisnosti od udaljenosti hotela od aerodroma) do hotela po izboru. Smeštaj. Noćenje.

Drugi - poslednji dan - Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Poslednji dan - Napuštanje hotela. Transfer od hotela do aerodroma. Kraj programa.

*Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera molimo putnike da se informisu na brojeve telefona navedene u vaučeru. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Video